"Вагітніють" і "хоронять" дружин: прикордонники склали рейтинг "найвигадливіших" ухилянтів від армії (відео)

Вони розповіли сім курйозних історій про те, на що йдуть чоловіки. аби втекти за кордон
"Вагітніють" і "хоронять" дружин: прикордонники склали рейтинг "найвигадливіших" ухилянтів від армії (відео)
Чоловік хотів перетнути кордон, ховаючись у пелюшках (Фото: ДПСУ)
1 Квітня 2022, 06:10
читать на русском

Прикордонники зробили відеопідбірку семи курйозних намагань втечі чоловіків під час війни за кордон.

Про це йдеться на сторінці Державної прикордонної служби України у Facebook.

Зокрема, на сьомому місці історія про те, як до КПП "Орлівка" на Одещині під’їхала машина "швидкої" допомоги, в салоні якої перебував чоловік та стверджував, що він хворий.

При цьому, аби виїхати з України, викликав "швидку" з Болгарії аж до Києва, - зазначають прикордонники.

В результаті йому було відмовлено у пропуску через відсутність підстав для виїзду з України під час воєнного стану.

На шостому місці історія про те, як у пункті пропуску "Ужгород" на Закарпатті батько і син вдавали із себе багатодітних та, намагаючись потрапити до Словаччини, показували 5 фальшивих свідоцтв про народження дітей.

На п’ятому місці знову "Орлівка", де чоловік сховався під сидіння легковика, щоб потрапити до Румунії.

Четверте місце посідає історія, коли у пункті пропуску "Малий Березний" на Закарпатті чоловік подав фальшиве свідоцтво про смерть дружини і переконував, що сам виховує двох дітей.

На третьому місці – історія про те, як увагу прикордонників в пункті пропуску "Порубне" (Чернівецька область) привернула жінка з дитиною, яка насправді виявилася чоловіком.

Друге місце посіла історія про те, як в пункті пропуску "Могилів-Подільський" на Вінниччині житель Луганщини надав прикордоннику військовий квиток з відміткою, що він комісований через "важкі пологи".

А лідером стала розповідь про пункт пропуску "Росошани" на Буковині, де на кордоні з Молдовою виявили бейбі-бокс з дорослим чоловіком, жителем Миколаївщини. Він переховувався під памперсами та повзунками. Його намагалася провести через кордон дружина.

Нагадаємо, на Закарпатті батько з сином намагалися втекти за кордон через річку з валютою та золотими злитками. Їх затримали прикордонники. Під час огляду особистих речей у них знайшли майже 97 тисяч євро, понад 70 тисяч доларів США, понад 90 тисяч гривень та три золоті злитки загальною вагою 300 грамів.

Читайте також

1