Вбили хрестом: у Києві на цвинтарі знайшли тіло безхатька без частини голови

За підозрою у вбивстві затримали 29-річного раніше судимого чоловіка
Вбили хрестом: у Києві на цвинтарі знайшли тіло безхатька без частини голови
Смерть, цвинтар Фото sergio souza: Pexels
5 Липня 2021, 16:23
читать на русском

Третього липня на одному із цвинтарів Києва знайшли оголене чоловіче тіло із безліччю колото-різаних поранень.

Як повідомили у Департаменті карного розшуку, підозрюваного у вбивстві чоловіка затримали.

Підозрюваний у вбивстві безхатька у Києві Фото: департамент карного розшуку

Зазначається, що на цвинтарі правоохоронці побачили тіло вбитого з чисельними колото-різаними пораненнями різної локації та різних розмірів, а частини голови у померлого взагалі не було. Поруч з тілом чоловіка знаходився окривавлений дерев'яний хрест, яким ймовірно і розбили голову вбитому.

Оперативники з'ясували, що вбитий був ніхто інший як безхатченко, що проживав на цьому ж кладовищі, - йдеться у повідомленні.

Після проведення оперативно-розшукових заходів та слідчих дій, співробітники управління карного розшуку спільно з оперативниками, слідчими та дільничними затримали підозрюваного у вбивстві - ним виявився 29-річний раніше судимий чоловік.

Нелюд у скоєному зізнався та пояснив, що вбив чоловіка під час раптово виниклого конфлікту, перебуваючи у стані алкогольного сп’яніння. Вбивав тим, що було "під руками". Наразі затриманому фігуранту повідомили про підозру. Вирішується питання обрання міри запобіжного заходу - тримання під вартою, - йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, 15 червня у Києві на вулиці Шулявська працівниця ЖЕКу виявила у сміттєзбірнику багатоповерхівки тіло людини, замотане у ковдру.

Читайте також

1