Ведуча Нового каналу балотується на посаду міського голови Києва

Олена Філонова йде в мери Києва від партії "євробляхерів"
Ведуча Нового каналу балотується на посаду міського голови Києва
Фото: Viva
30 Вересня 2020, 19:14
читать на русском

Блогерка і ведуча "Ревізора краси" на Новому каналі Олена Філонова балотується на посаду міського голови Києва від партії "Разом сила".

Про це повідомляється на сайті Київської міської ради.

Зареєструвати Філонову Олену Дмитрівну кандидатом на посаду Київського міського голови на чергових виборах Київського міського голови 25 жовтня 2020 року, - йдеться у постанові.

Філонова висунута міською організацією партії "Разом сила". Партія створена громадськими організаціями, включаючи рух "Авто-Євро-Сила", який виступав за зменшення мита для легалізування вживаних авто з Європи.

Читайте також

На своїй сторінці в Instagram Олена Філонова підтвердила інформацію про приєднання до партії і про участь у виборах на посаду мера Києва.

Нагадаємо, що на пост мера Києва вже претендують 25 кандидатів. Раніше Київський міськвиборчком зареєстрував на посаду міського голови столиці Андрія Пальчевського, Ірину Верещук, Михайла Поживанова, Віталія Кличка, Олексія Кучеренка, Єгора Фірсова, Сергія Притулу, Діану Гранцеву, Миколу Томенка, Сергія Гусовського, Юрія Левченка, Олександра Омельченка, Олександра Попова.

1