Верховна Рада спробує ухвалити земельну реформу

Також депутати хочуть реструктуризувати зобов’язання за валютними кредитами
Верховна Рада спробує ухвалити земельну реформу
Верховна Рада України (фото: iportal.rada.gov.ua)
18 Березня 2021, 09:40
читать на русском

На пленарному засіданні 18 березня Верховна Рада України продовжить розгляд законопроєктів, які стосуються земельної реформи.

Про це йдеться у порядку денному парламенту.

На черговому пленарному засіданні депутати продовжать розгляд у другому читанні проєкту закону "Про внесення змін до Земельного кодексу України та інших законодавчих актів щодо удосконалення системи управління та дерегуляції у сфері земельних відносин", № 2194.

За два пленарних дні народні обранці "пройшли" 11% від понад трьох тисяч поправок до закону.

Читайте також

Також у порядку денному на цей день розгляд у другому читанні законопроєктів, серед яких:

  • Про внесення змін до деяких законодавчих актів щодо продажу земельних ділянок державної та комунальної власності або прав на них (оренди, суперфіцію, емфітевзису) через електронні аукціони, № 2195;
  • Про внесення змін до деяких законодавчих актів щодо забезпечення відкритості інформації про розмір оплати праці в державних компаніях, №3952.

Ще ряд законопроєктів заплановано до розгляду у першому читанні. Серед них - проєкт закону про внесення змін до Податкового кодексу України (щодо реструктуризації зобов’язань за кредитами в іноземній валюті та адаптації процедур неплатоспроможності фізичних осіб) - №4399.


Раніше голова парламенту Дмитро Разумков повідомив, що Верховна Рада України може зібратися на позачергове засідання для ухвалення законопроєктів, які стосуються земельної реформи.

1