Весняне тепло прийде до України наприкінці тижня: прогноз погоди на 19-23 лютого

Опади цього тижня прогнозують лише на заході України
Весняне тепло прийде до України наприкінці тижня: прогноз погоди на 19-23 лютого
Погода, березень (Фото: picabu)
19 Лютого 2024, 15:36
читать на русском

Погода в Україні впродовж тижня з 19 по 23 лютого буде мінливою. У низці регіонів синоптики прогнозують морози, водночас у багатьох областях Укргідрометцентр обіцяє по-справжньому весняне тепло.

Відчутне потепління на всю територію України прийде наприкінці тижня, свідчить прогноз погоди.

У понеділок, 19 лютого, в Україні очікується похмура погода. Удень у західних регіонах країни - невеликий мокрий сніг і дощ, на решті території - без опадів.

Вітер північний із переходом на південно-східний, 5-10 м/с.

Температура повітря вдень становитиме від 2° морозу до 3° тепла, у західних областях 2-7° тепла.

Погода в Києві сьогодні буде хмарною, без опадів. Вітер північний із переходом на південно-східний, 5-10 м/с. Температура повітря вдень становитиме 0-2° тепла.

20 лютого

У вівторок, 20 лютого, на Півночі України вночі буде хмарно з проясненнями, без опадів. Вітер південний 3-5 м/с.

Температура повітря вночі -4°...-9°C. Удень хмарно з проясненнями, невеликий дощ і мокрий сніг. Стовпчики термометрів покажуть 0°...+2°C.

На Заході України - хмарно з проясненнями, невеликий мокрий сніг і дощ. Температура повітря вночі становитиме від 0 до 2 градусів. Удень потеплішає до +6...+8 градусів.

На Сході України буде хмарно з проясненнями, без опадів. Температура повітря вночі -2°...-4°C, вдень 0°...+2°C. Вітер: південний 5-10 м/с.

Погода в Києві буде хмарною з проясненнями, очікується невеликий дощ і мокрий сніг. Вітер південний, 3-5 м/с. Температура повітря вночі -1...-3, удень 0...+2.

У південних регіонах - хмарно з проясненнями, без опадів. Температура повітря вночі -2°...-4°C. Удень 0°...+2°C. Вітер південний 5-10 м/с.

21 лютого

У середу майже по всій території України буде хмарно з проясненнями. Очікується невеликий мокрий сніг та дощ. У південних регіонах - без опадів.

Вітер південний 3-5 м/с.

Температура повітря вночі 0°...+2°C. Удень стовпчики термометрів покажуть +3...+8 градусів. Найтепліше буде на Заході та Півдні України.

22 лютого

22 лютого на Заході та в Центрі очікується невеликий мокрий сніг і дощ. На Півдні та на Сході - хмарно з проясненнями, без опадів.

У західних, центральних і південних регіонах уночі температура повітря становитиме від 0 до +2 градусів, удень +5...+7.

На Сході та Півночі України синоптик прогнозує невеликий мороз: уночі -1...-5 градусів, удень +2...+5.

Вітер південний 5-10 м/с.

23 лютого

В останній день робочого тижня по всій Україні буде хмарно з проясненнями, без опадів. Вітер південно-східний, 7-12 м/с.

Температура повітря буде плюсовою: вночі 0...+2, вдень +5...+7. Найтепліше буде на Заході, Півдні та Сході - там стовпчики термометрів піднімуться до +8...+10 градусів.

Нагадаємо, у березні подекуди стовпчики термометрів опустяться до -7 градусів. Крім того, на українців чекають опади у вигляді снігу та дощу зі снігом.

Читайте також

1