Вибух газу у Харківській області: постраждали дві людини - фото

Унаслідок вибуху постраждали матір з донькою
Вибух газу у Харківській області: постраждали дві людини - фото
Вибух у Харківській області Фото: kh.dsns.gov.ua
2 Січня 2022, 06:03
читать на русском

На Новий рік у Харківській області від вибуху газового балона постраждали двоє жінок.

Як повідомляє обласна Служба порятунку, нещасний випадок стався пізно увечері 31 грудня у м. Богодухів, на вул. Мусійчанській, 82а.

У результаті вибуху отримали опіки тіла дружина власника домоволодіння, 70-річна жінка, та її 46-річна донька. Постраждалих жінок було госпіталізовано до опікового центру м. Харкова. Також вибухом пошкоджені зовнішні та внутрішні конструкції будинку. Пожежі не було. Підрозділи ДСНС не задіювались. Причина вибуху наразі встановлюється, - йдеться у повідомленні.

Вибух у Харківській області Фото: kh.dsns.gov.ua

Обласна поліція повідомила, що за фактом вибуху газу у приватному будинку на Харківщині слідчі відкрили кримінальне провадження.

За попередніми даними, у домоволодінні стався вибух газового балона.

Проводиться досудове розслідування за ч. 1 ст. 270 (порушення встановлених законодавством вимог пожежної або техногенної безпеки) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає до 3 років позбавлення волі.

Нагадаємо, 1 січня у Дніпропетровській області сталася пожежа в одній з квартир п'ятиповерхового будинку, під час якої постраждала молода жінка з двома маленькими дітьми.

Читайте також

1