Вибух котла у школі у Миколаївській області - є постраждалі

Залізобетонна плита обвалилася та придавила чоловіка
Вибух котла у школі у Миколаївській області - є постраждалі
Вибух котла у школі Фото: ДСНС
1 Березня 2021, 10:25
читать на русском

На території школи у Миколаївській області стався вибух котла, одна людина опинилась під завалами.

Як повідомляє Державна служба з надзвичайних ситуацій, першого березня о 07:36 надійшла інформація про ймовірний вибух твердотопливного котла на території загальноосвітньої школи в с. Іванівка Очаківського району.

В приміщенні котельної під залізобетонною плитою знаходиться людина. За викликом виїхали два відділення 22 державної пожежно-рятувальної частини Головного управління ДСНС України у Миколаївській області. З'ясувалось, що на місці виникла пожежа площею 2 кв. м, вогнеборцями її ліквідовано, - йдеться у повідомленні.

Додатково направлено спеціальний аварійно-рятувальний автомобіль САРМ-С, автокран КTA-18 на базі КамАЗ-53228, для розбору зруйнованих конструкцій та деблокування постраждалого від аварійно-рятувального загону спеціального призначення, чергову зміну оперативно-координаційного центру ГУ.

О 09:45 постраждалого чоловіка (1994 р.н.) деблоковано рятувальниками з-під бетонної плити та передано медикам.

За попередніми даними, у чоловіка травмована голова та нижня кінцівка, його госпіталізовано до лікувального закладу.

Обставини події наразі з’ясовуються, на місці працюють співробітники поліції, медики, кран від військової частини A2687.

Нагадаємо, 27 лютого у Чернівцях у міській лікарні №1 вибухнула киснева трубка. Внаслідок вибуху загинула одна людина, друга - постраждала.

1