Вибух у Харківській області: Аваков заявив, що тіла загиблих досі під завалами

Від ДСНС на місці події працює спецбригада, 300 осіб та 7 одиниць техніки, поліцейські та рятувальники
Важливо
Вибух у Харківській області: Аваков заявив, що тіла загиблих досі під завалами
Вибух під Харковом (фото: hk.npu.gov.ua)
28 Жовтня 2020, 15:23
читать на русском

Міністр внутрішніх справ Арсен Аваков заявив, що внаслідок вибуху на території газопереробної станції у Харківській області загинули дві людини, їх тіла ще знаходяться під завалами.

Про це він сказав у ході засідання Кабінету міністрів.

Загинуло, на жаль, дві особи, тіла зараз під завалами. Та 8 осіб постраждало. Цих людей госпіталізовано до лікарні. Від ДСНС зараз там працює спеціальна бригада, на місці поліція, на місці рятувальники, - сказав глава МВС.

За інформацією Авакова (досье Арсена Авакова), о 13:30 пожежу загасили.

Читайте також

Заслужений лікар України Аслан Цогоєв заявив, що четверо осіб знаходяться у важкому стані, передає Укрінформ.

Семеро постраждалих доставлено у наше відділення. Із них четверо знаходяться у реанімації - опіки від 50 до 70 процентів поверхні тіла. Стан важкий, - повідомляє  лікар.

За його словами, ще двоє постраждалих від вибуху госпіталізовані з опіками 15-20 процентів поверхні тіла: "Стан стабільний".

Своєю чергою, прем’єр-міністр Денис Шмигаль попросив Міністерство енергетики контролювати ситуацію, а ДСНС - доповідати щодо ліквідації наслідків події.

Нагадаємо, що у Харківській області у селищі Березівське на території газопереробної станції стався вибух. У результаті загинули двоє людей, а дев'ять отримали поранення, за даними Національної поліції.

1