Віцеспікерка Кондратюк у Львові вигуляла сумочку від Dior, вартістю чотири депутатських зарплати

Аксесуар зі шкіри ягняти зараз можна придбати вживаний за 1660 євро (близько 70,5 тисяч гривень), а от новий, який скоріш за все купляла Кондратюк - 3500 євро (близько 150 тисяч гривень).
Віцеспікерка Кондратюк у Львові вигуляла сумочку від Dior, вартістю чотири депутатських зарплати
9 Травня 2024, 06:32
читать на русском

Віцеспікерка Верховної Ради Олена Кондратюк є однією з небагатьох українських парламентарів, яка під час широкомасштабної війни не сховала у шафу свій важкий люкс. І поки інші депутати на людях носять простіший одяг, депутатка вдягає відомі бренди.

Про це пише Інформатор.

От і на Великдень разом з чоловіком політикиня побувала у рідному Львові, де вигуляла сумочку від модного дому Dior. Цей аксесуар зі шкіри ягняти зараз можна придбати вживаний за 1660 євро (близько 70,5 тисяч гривень), а от новий, який скоріш за все купляла Кондратюк - 3500 євро (близько 150 тисяч гривень).

А днями заступниця спікера побувала на Міжнародній конференції в Баку, куди вдяглася в українські бренди. Так, для робочої поїздки вона обрала сукню із нової колекції Pustovit з “каштановим” принтом за 500 євро (приблизно 21 тисяча гривень). Кондратюк, до речі, є прихильницею цього українського бренду - в неї є декілька нарядів від Лілії Пустовіт.

Також Олена Кондратюк покрасувалася у сережках бренду Gunia Project, засновники якого об’єднують традиційні українські орнаменти та форми з сучасним дизайном. Сережки як у віцеспікерки коштують 215 євро. Але для свого образу їх напевно довелося придбати дві пари, адже оригінал складається з асиметричних прикрас - одна у формі хрестика, інша - сережка конго. А депутатка “Батьківщини” носить пару сережок-хрестиків.

Доповнила свій лук Олена Кондратюк романтичними босоніжками з квіточками від люксового бренду Jimmy Choo. Їх вартість - 995 доларів або 40 тисяч гривень.

За минулий рік, судячи з декларації, зарплатня Кондратюк у парламенті складала 62 з половиною тисяч гривень на місяць. Ще майже 53,7 тисячі щомісячно вона отримувала як компенсацію витрат на виконання депутатських повноважень. Звісно, ж доходи її чоловіка, Олександра Богуцького, який є головою каналу ICTV та СЕО медіагрупи StarLightMedia, є значно вищими та складають десятки мільйонів гривень.

Нагадаємо, раніше віцеспікерка Олена Кондратюк побувала на нагородженні у рамках проєкту "УП100. Сила жінок". Політикиня часто носить речі від елітних закордонних модних домів, а цього разу покрасувалася у сукні українського бренду POUSTOVIT. Вартість такої - 510 євро або 21,5 тисячі гривень. Поруч з Кондратюк позує Тетяна Федорова, яка була її помічницею у 8-му скликанні. На Тетяні - ремінь від Louis Vuitton за 750 доларів.

Читайте також

1