Від початку червня на водоймах загинуло вже вісім дітей

Всього з початку року вода забрала життя 27 дітей
Від початку червня на водоймах загинуло вже вісім дітей
Річка (фото: Pexels)
14 Червня 2021, 23:00
читать на русском

Від початку першого літнього місяця на водних об’єктах України вже загинуло майже 40 людей, серед яких вісім дітей. Втім, кількість потонулих дітей у літній період традиційно зростає.

Про це повідомила пресслужба Державної служби з надзвичайних ситуацій.

Так, 12 червня на Прикарпатті, в селі Тюдів Косівського району, послизнувся з каміння та впав у річку Черемош хлопчик 12 років. Його тіло знайшли наступного ранку біля правого берега р. Черемош в с. Тюдів на відстані орієнтовно 2 км від місця події.

13 червня на водоймах у Донецькій області загинули дві дитини. Зокрема, у м. Костянтинівка на ставку "Хрущовський" рятувальники під час пошуку виявили тіло хлопчика 2011 року народження, який потонув під час купання.

У селі Яцьківка, на Червонооскільському водосховищі, хлопчик 2014 року народження пригнув з містка в воду та не виплив. Через деякий час пошуків, тіло хлопчика знайшли відпочивальники. Втім, проведення реанімаційних заходів не допомогло, а лікарі констатували смерть дитини.

Теж 13 червня у місті Запоріжжя на р. Дніпро, місцеві мешканці дістали з води тіло підлітка 2006 року народження, який також потонув під час купання.

Нагадаємо, що столичні рятувальники у Дніпровському районі знайшли тіло жінки в озері "Тельбін".

Читайте також

1