Відновлено авторух на кордоні з Молдовою - ДПСУ

Відновлено рух через два пункти пропуску
Відновлено авторух на кордоні з Молдовою - ДПСУ
кордон, пункт пропуску Фото: dpsu.gov.ua
12 Листопада 2020, 15:15
читать на русском

Сьогодні, 12 листопада, відновлено автомобільне сполучення у двох пунктах пропуску на кордоні з Молдовою: "Бесараб’яска – Серпневе" та "Нові Трояни-Чадир-Лунга".

Про це повідомляє Державна прикордонна служба України.

кордон, пункт пропуску

Про рішення відновити пропускні операції через пункти пропуску "Бесараб’яска", "Чадир Лунга" Держприкордонслужбу України повідомила Прикордонна поліція Республіки Молдови, - зазначають у ДПСУ.

Нагадуємо, що уряд України ухвалив рішення щодо відновлення пропуску в усіх пунктах пропуску на кордоні з Республікою Молдовою (у тому числі "Серпневому" та "Нові Трояни") ще наприкінці травня. Фактичне здійснення пропускних операцій стало можливим тільки після відповідного рішення молдовської сторони.

Читайте також

7 листопада Словаччина обмежила в'їзд на свою територію у зв'язку зі швидким розповсюдженням коронавірусної інфекції. Деякі пункти пропуску на кордоні з Україною будуть закриті. Усі подорожуючі під час в’їзду у Словаччину зобов’язані пройти антигенний тест і в подальшому підлягають самоізоляції, під час якої на п’ятий день повинні зробити тест RT PCR.

Білорусь з 1 листопада також заборонила в'їзд на свою територію іноземцям та особам без громадянства задля запобігання поширенню коронавірусної хвороби COVID-19.