Відомий бізнесмен Максим Шкіль та чиновник Нацполіції Віталій Манасян влаштували "розборки" в ресторані "Гуд Вайн"

За інформацією Нацполіції Манасяна вже звільнили зі служби після інциденту
Відомий бізнесмен Максим Шкіль та чиновник Нацполіції Віталій Манасян влаштували "розборки" в ресторані "Гуд Вайн"
колаж: Інформатор
22 Квітня 2024, 12:46
читать на русском

Співробітник столичного департаменту Національної поліції влаштував скандал в одному з київських ресторанів. Ймовірно мова йде про Віталія Манасяна, який відкрито погрожував бізнесменові та засновникові "Автостради" Максиму Шкілю та співробітникам ресторану, які не дозволили йому робити, що заманеться. За кілька годин стало відомо про його ймовірне звільнення.

Про це розповів бізнесмен та засновник групи компанії "Автострада" Максим Шкіль у Facebook.

Він розповів, що вже два роки відвідує заклад і жодного разу не було жодних проблем з персоналом та й загалом. Проте цієї неділі, 21 квітня, Шкіль вперше став свідком такої зухвалої поведінки, ще й з боку представника правоохоронних органів.

"Заздалегідь замовив стіл. Прихожу, адміністратори кажуть - стіл, який ви бронювали сів інший мужчина. Попри те, що стояв резерв, ми підійшли і ввічливо пояснили, що стіл заброньовано. На що матом почули - "вы две дуры, сдесь сидеть буду я!". Після чого відвідувач резерв відкинув і сів за стіл", - розповів Шкіль.

Зі слів Шкіля, вже після того, як "гостя" намагалися заспокоїти, переговоривши з ним, останні заявив, що не встане і навіть почав погрожувати Шкілю.

"Коли люди за сусіднім столом почали критично обговорювати поведінку цього відвідувача, дівчина, яка сиділа з ним каже - "вы даже не представляете, кто мы…". Розмова закінчилась тим, що нам всім було змальовано наше майбутнє і пара з погрозами пішла.Стало цікаво, хто ж цей герой спілкування з дівчатами. Виявляється, що працівник департаменту стратегічних розслідувань Національної поліції України - Манасян Віталій", - продовжив Шкіль.

Щобільше, керівник "Автостради" навіть встиг виявити кілька цікавих фактів про правоохоронця.

"Працівник поліції, який їздить на Ауді RS 6, снідає в Гудвайні і окреслює перспективу нашого майбутнього, а для тих хто не відразу розділяє його переконання, пояснює більш "літературною українською мовою" з російським діалектом.Можу сказати одне - що це приклад ганьби високого звання Поліцейський і таким працівникам не має бути місця в системі правопорядку. А дівчат з Гудвайн точно ніхто в образу не дасть", - підсумував він.

Вже згодом у мережі з'явилася інформація про те, що глава МВС Ігор Клименко вже видав наказ на звільнення Віталія Манасяна з правоохоронних органів.

Що відомо про Віталія Манасяна

До звільнення Манасян працював як оперуповноважений у Департаменті стратегічних розслідувань Національної поліції України. До 2021 року працював у ДБН НПУ на посаді заступника начальника УБН Київської області. пише СТОПКОР.

У мережі також є інформація і про те, що у 2012 році кількома резонансними справа займався начальник Департаменту боротьби з наркозлочинністю Національної поліції України у Київській області Артур Манасян. Ймовірно, це ще одна з посад батька Віталія. Як начальник Солом’янського РУГУ МВС, Артур Манасян засвітився у доволі цікавій справі – у 2005 році його та ще кількох колег пана Артура звинувачували у неправомірній бездіяльність посадових осіб, адже вони провели обшуки у помешканні особи без явних дозволів на те.

Тоді слідчий вилучив цінні речі та гроші, хоча позивач та його адвокат були впевнені у неправомірності таких заходів.

Також у історії голови сімейства Манасян є і "мутна" справа зі зникненням підлітка у 2005 році. Власне у той час 16 річний підліток ледь не помер у одній зі столичних лікарень як "неопізнана особа", адже правоохоронці на чолі з Артуром Манасяном через "одруківку" не змогли знайти хлопця.

Мало того, за словами матері постраждалого вони запросили у неї десятки фото її сина та навіть вимагали гроші на бензин, аби шукати його. Проте фото вони так і не повернули, а 16-річний хлопець помер у лікарні за три тижні, так і не побачивши матері. Ще гірше те, що за словами лікарів, вони зверталися до поліції, але ті не відреагували на це.

У своє виправдання журналістам видання "Факти" Артур Манасян тоді заявив, що у документах, які були в хлопця було незрозуміло записані його дані. Таким чином, він та його колеги вкотре продемонстрували некомпетентність.

Цікаво також те, що за інформацією деяких видань та навіть форумів, колишній поліцейський має славу "кришувальника". Так, на одному з форумів невідомий хлопець погрожує дівчині та її "товаришу з МДВ" зв’язками з Манасяном.

Є у скандального експоліцейського і брат – Армен Артурович Манасян, який працює у тому ж відділі, що і його брат Віталій.

На додаток, за даними з порталу YouControl, він займає посаду головного оперуповноваженого Департаменту стратегічних розслідувань Національної поліції України. Тому можна вважати, що наказ на звільнення його брата пройшов і через пана Армена.

"Родинні статки"

У декларації Віталія Манасяна за 2021 рік вказано, що він володіє 33,34% столичної квартири на 92,7 метра квадратних разом із батьком Артуром та братом Арменом. Жодних транспортних засобів чи іншого цінного майна експоліціянт не декларував. Він вніс у документ лише відомості про офіційну зарплату та заощадження у розмірі 450 тисяч гривень.

Згідно з декларацією поліціянта за 2022 рік, він заробляє близько 400 000 грн на рік. Готівкою він зберігає 600 000 грн.

Проте Максим Шкіль пише, що колишній опер володіє автомобілем Ауді RS 6, проте у останній декларації поліціянта про автомобіль немає інформації.

Читайте також

1