Відому ветеранку АТО Котеленець відпустили під домашній арешт

До цього жінку тримали під вартою в СІЗО
Відому ветеранку АТО Котеленець відпустили під домашній арешт
Вікторія Котеленець (фото: facebook.com/FreeVictoriaFortuna)
3 Лютого 2021, 19:02
читать на русском

Відому ветеранку АТО Вікторію Котеленець, яку посадили до СІЗО за схожість з терористкою "ДНР", відпустили під домашній арешт.

Про це повідомляє група підтримки "Свободу Фортуні - Вікторії Котеленець" у Facebook.

Сьогодні, 3 лютого, Апеляційний суд міста Києва змінив запобіжний захід Котеленець із тримання під вартою на домашній арешт.

Група підтримки подякувала всім. Зокрема, адвокатам Віталію Цокуру та Віталію Коломійцю. Також Яні Зінкевич, Оксані Корчинській, Андрію Шараскіну, Михайлу Бондарю, Дані Виноградовій.

Нагадаємо, що у Києві 19 січня поліціянти затримали ветеранку Вікторію Котеленець з позивним "Фортуна". Правоохоронці підозрюють колишню військову у тому, що вона нібито конвоювала українських військових під час "параду полонених" у Донецьку 2014 року. Затримання відбулось у будівлі Міністерства ветеранів у Києві.

Читайте також

Паралельно силовики провели обшуки у квартирі жінки у Дружківці Донецької області, де вона проживає з родиною. Варто відзначити, що чоловік затриманої - лейтенант Збройних сил України, а її мати - волонтерка.

Читайте більше у нашому матеріалі: Затримання ветеранки через зовнішність: обшук у квартирі з малюками та напад у матері-волонтерки

1