Вийшли на побачення: у Тернополі два буйволи втекли з зоокутка та гуляли містом (відео)

Тварини заважали руху транспорту та бігали всією дорогою
Вийшли на побачення: у Тернополі два буйволи втекли з зоокутка та гуляли містом (відео)
Буйвол Фото: Pexels
5 Жовтня 2021, 04:02
читать на русском

У Тернополі з зоокуточка, розташованого у парку "Топільче", втекла пара буйволів, яка розгулювала нічним містом. Тварини не побоялись вийти й на проїжджу частину вулиці Руської, а також зайти у парк.

Про це повідомляє ZAXID.NET.

Буйволи бігали всією дорогою, тому водії з обережністю проїжджали трасу. Перехожі встигли зняти на камеру втікачів на відео, яке опублікували у соцмережах.

За інформацією управління парків Тернопільської міської ради,  буйволи втекли з загорожі близько 22:00. Це пара – бик та корова, вони мають відповідні документи і паспорти.

Ця пара буйволів перебуває на такій території, яка огороджена трьома рівнями паркану. Перший – найміцніший, то вони просто в тому місці, де хвіртка, її відсунули. Інший паркан – з простої звичайної металевої стіки, то буйволи її зігнули і переступили через неї. А третю загорожу з металевих секцій, масою своєю провалили. Ці тварини важать по 300 кілограмів кожен, якщо не більше. Але ми швидко їх зловили і загнали назад до зоокутка. Тепер проводимо ремонт огорожі, – розповів заступник директора управління парків Микола Ткач.

Наразі буйволам нічого не загрожує, а під час нічної прогулянки вони нічого не пошкодили, окрім огорожі.

Нагадаємо, що у столичній двокімнатній квартирі киянка тримала в маленьких клітках борсука, вовка, двох лисиць, хижих птахів та понад вісім собак породи стаффордширський тер’єр. Борсук вирвався та покусав вовка, як наслідок - шість відкритих переломів на одній лапі.

Читайте також

1