Військовослужбовець на Житомирщині вистрілив у спину дитині свого друга

Дитину доправили до лікарні, стрілка затримали
Військовослужбовець на Житомирщині вистрілив у спину дитині свого друга
Лікарня (фото: Pexels)
13 Липня 2021, 11:01
читать на русском

У місті Новограді-Волинському (Житомирська область) військовослужбовець вистрілив у 9-річного хлопчика - сина його товариша, до якого приїхав у гості.

У поліції повідомили, що 12 липня до лікарні райцентру було доставлено 9-річного хлопчика з попереднім діагнозом наскрізне вогнепальне поранення спини. Пораненого хлопчика у тяжкому стані відразу госпіталізували до реанімаційного відділення, де медики надають необхідну допомогу.

За попередньо отриманою інформацією, подія нібито відбувалась на березі місцевої річки. Однак у ході встановлення обставин ці відомості не підтвердились. Поліцейські провели низку інших слідчо-розшукових заходів та у результаті невідкладного обшуку за місцем проживання пораненого хлопчика правоохоронці виявили докази того, що поранення дитини відбулось у будинку. З місця події вилучено кулю калібром 9 мм та інші речові докази.

Також нині встановлено, що до завдання дитині вогнепального поранення причетний житель Києва, військовослужбовець, знайомий батька, який приїхав напередодні, - йдеться у повідомленні.

Відповідні відомості внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань з попередньою кваліфікацією за ч.1 ст.121 (Умисне тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України.

Нагадаємо, на початку липня у Софіївському районі Дніпропетровської області 28-річний чоловік взяв у заручники двох дітей колишньої подруги та накинувся з ножем на дворічного хлопчика. Дитина від ножових поранень померла у лікарні через кілька днів після нападу.

Читайте також

1