Військовослужбовець загинув у ДТП на Рівненщині - фото, відео

Вантажівка не надала перевагу в русі легковику
Військовослужбовець загинув у ДТП на Рівненщині - фото, відео
ДТП на Рівненщині, фото Нацполіція
16 Червня 2022, 16:51
читать на русском

Сьогодні вранці, 16 червня, на трасі Київ - Чоп у Рівненській області вантажівка "ЗІЛ" виїжджала з другорядної дороги на головну та не надала перевагу в русі легковику "Skoda Rapid", у результаті чого загинув молодий військовослужбовець.

Про це повідомили в Нацполіції в Facebook.

Слідчо-оперативна група поліції області встановила, що 60-річний водій вантажного автокрану "ЗІЛ", виїжджаючи з другорядної дороги на головну, не врахував дорожню обстановку, не надав переваги в русі, в результаті чого в нього врізався автомобіль "Skoda Rapid". Унаслідок ДТП загинув 22-річний водій легковика, житель Острога. 21-річного пасажира, жителя Миколаєва, із травмами різного ступеня госпіталізували до лікарні. Обоє молодих чоловіків — військовослужбовці, - йшлося в повідомленні.
Зазначили, що нині слідчі встановлюють усі обставини ДТП.

Процесуальне керівництво у кримінальному провадженні здійснюватиме спеціалізована прокуратура у військовій та оборонній сфері, - додали в повідомленні.

Нагадаємо, надвечір 13 червня у селі Кунка Вінницької області сталася дорожньо-транспортна пригода з пасажирським автобусом сполученням Запоріжжя-Прага.

Читайте також