Викладач Львівської політехніки отримав догану за порно на заняттях

Під час тестів з математики за правильну відповідь студентам показували порнокартинки
Викладач Львівської політехніки отримав догану за порно на заняттях
НУ “Львівська політехніка” (фото: facebook.com/lvivpolytechnic)
18 Лютого 2021, 00:00
читать на русском

Викладачу Львіської політехніки Дмитру Зербіно оголосили догану за те, що він показував студентам на уроці порноматеріали.

Про це пише Zaxid.net.

Рішення оголосити догану ухвалила спеціальна комісія, яка розслідувала поведінку викладача. Зербіно майже на два місяці відсторонили від викладання, а тепер він повертається до роботи, але з доганою.

Йому оголосили догану за використання неапробованих навчальних матеріалів. Також попередження отримав директор інституту Микола Медіковський, завідувач кафедри Василь Теслюк і голова науково-методичної комісії, - повідомила керівниця пресслужби Львівської політехніки Наталя Павлишин.

Читайте також

Нагадаємо, скандал щодо педагогічних методів 59-річного викладача Інституту комп'ютерних наук Зербіно вибухнув торік у грудні. Порнографічні зображення (мова йде про зображення жіночих геніталій на весь екран) демонструвалися в програмі, яку Зербіно розробив для тестування студентів. Свою методику викладання Зербіно тоді називав "розслаблювальною" і заявив, що подібну використовують у Японії. Згідно з цією методикою людина повинна навчатися із задоволенням і ефект задоволення повинен бути присутнім у всіх позитивних діях.

Після розголосу в ЗМІ у "Львівській політехніці" створили комісію для розслідування інциденту, а Зербіно відсторонили від викладання.

1