Вилучили кокаїн на понад 700 тисяч гривень: наркодилерку затримали в Києві (фото)

Суд обрав їй запобіжний захід у вигляді тримання під вартою без права внесення застави
Вилучили кокаїн на понад 700 тисяч гривень: наркодилерку затримали в Києві (фото)
Кокаїн, фото Нацполіція

Правоохоронці в Києві затримали 28-річну наркодилерку з Запоріжжя. Їй повідомили про підозру за збут наркотиків у особливо великих розмірах.

Про це повідомили в Нацполіції.

У Києві спільно зі слідчими Шевченківського управління поліції затримали 28-річну мешканку Запоріжжя, яка збувала наркотики в особливо великих розмірах. Під час огляду речей затриманої поліцейські виявили розфасований кокаїн. Крім того, у неї вилучено ваги, фасувальні матеріали та спеціальний хімічний розчинник, який наркодилери використовують для збільшення кількості кокаїну, - йшлося в повідомленні.

Зазначили, що орієнтовна вартість вилученого кокаїну за цінами "чорного" ринку - понад 700 тисяч гривень.

За словами зловмисниці, наркотики вона привезла з Колумбії. До Києва вона приїхала для пошуку клієнтів. Їх наркодилерка шукала в Інтернеті та пропонувала наркотики гуртовою партією та вроздріб. Весь час вона мешкала в різних хостелах, де фасувала "товар" на дози.

 Слідчі вже повідомили їй про підозру за ч. 3 ст. 307 Кримінального кодексу України, це - незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів у особливо великих розмірах. Суд обрав їй запобіжний захід у вигляді  тримання під вартою без права внесення застави, - додали в повідомленні.

Нагадаємо, в Києві затримали жінку, яка влаштувала наркобізнес. Під час обшуку у неї знайшли наркотиків та психотропних речовин на понад 2 млн грн.

Читайте також