Наркоторговця-росіянина з кокаїном на 11 мільйонів гривень затримали у Києві - відео

36-річний уродженець рф орендував житло в столиці та заробляв продажем наркотиків
Наркоторговця-росіянина з кокаїном на 11 мільйонів гривень затримали у Києві - відео
Наркотики Фото: https://www.facebook.com/UA.National.Police
21 Червня 2022, 20:33
читать на русском

У Києві затримали наркоторговця, у якого вилучили понад два кілограми кокаїну на 11 мільйонів гривень.

Як повідомили у поліції, наркоділком виявився 36-річний уродженець рф, який проживав у Києві у винайманій квартирі.

Його з наркотиками на гарячому затримали на одній з вулиць Солом’янського району столиці.

Уродженець росії проживав на території однієї із іноземних держав, де отримав громадянство. Згодом він приїхав у Київ, де орендував житло. Так, за місцем тимчасового проживання чоловіка у столиці ми виявили ще кілограм та шістсот грамів кокаїну, лабораторне обладнання для виготовлення наркотичних засобів, незареєстровану травматичну зброю та гроші. За цінами "чорного ринку" вартість вилученого наркотику становить одинадцять мільйонів гривень. 36-річного чоловіка затримано у порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України, - розповіли у поліції.


Наразі правоохоронці встановлюють усіх спільників фігуранта, які займалися збутом та виготовленням особливо небезпечного наркотику.

Слідчим управлінням поліції Києва розпочато кримінальне провадження за ч. 2 та ч. 3 ст. 307 Кримінального кодексу України - незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від дев’яти до дванадцяти років. Затриманому готується повідомлення про підозру у скоєнні злочину.

Нагадаємо, в Одесі затримали 63-річну та 70-річну пенсіонерок, які організували оптове постачання наркотиків до Одеської, Миколаївської та Херсонської областей.

1