Пенсіонерки з Одеси постачали наркотики до трьох областей Півдня - фото, відео

Їм загрожує позбавлення волі терміном від шести до десяти років із конфіскацією майна
Пенсіонерки з Одеси постачали наркотики до трьох областей Півдня - фото, відео
Наркотики, що вилучили у пенсіонерок, фото Нацполіція
26 Травня 2022, 18:12
читать на русском

В Одесі затримали 63-річну та 70-річну пенсіонерок, які організували оптове постачання наркотиків до Одеської, Миколаївської та Херсонської областей.

Про це повідомили в Головному управлінні Національної поліції на Одещині.

З помешкань та транспортних засобів громадянок було вилучено більше п'яти кілограмів канабісу, що був закуплений для подальшої роздрібної торгівлі, ваги, телефони та інші речові докази злочинної діяльності. Обшуки проводилися й у кола "наближених" до фігуранток осіб, у яких також вилучили аналогічні наркотичні засоби в менших об'ємах, - йшлося в повідомленні.

Зазначили, що пенсіонеркам оголошено про підозри за ч.2 ст.307 Кримінального кодексу України й обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.

За незаконне придбання, перевезення та зберігання з метою збуту особливо небезпечних наркотичних засобів їм загрожує покарання позбавленням волі на строк від шести до десяти років з конфіскацією майна, - додали в повідомленні.

Нагадаємо, СБУ знешкодила організоване злочинне угруповання, яке займалось збутом важких наркотиків у різних регіонах України.

Читайте також

1