Виникнуть проблеми з логістикою: мер Білгород-Дністровського про наслідки обстрілу мосту через лиман

Місто не відрізане від Одеської області
Виникнуть проблеми з логістикою: мер Білгород-Дністровського про наслідки обстрілу мосту через лиман
Міст через Дністровський лиман
26 Квітня 2022, 20:15
читать на русском

Сьогодні, 26 квітня, окупанти завдали ракетного удару по мосту через Дністровський лиман в Одеській області, в результаті чого можуть виникнути певні проблеми з логістикою.

Про це повідомив мер Білгород-Дністровського Віталій Граждан в прямому ефірі на YouTube. 

Я говорив і раніше, що проблеми такого характеру будуть. Зараз всі чудово розуміють, що почнуться проблеми з логістикою. Трохи буксуватимуть продукти харчування, пальне. Однак критичної ситуації немає, в магазинах будуть продукти, всі магазини повні — а у вас ще й всі комірки повні, я знаю, що закупилися вже всі, - сказав Віталій Граждан.

Він зазначив, що місто не відрізане від Одеської області, адже є автосполучення по трасу Одеса - Рені через Маяки. Зокрема, цією дорогою вже пустили маршрутні автобуси.

Граждан додав, що невідомо, коли полагодять міст. Зокрема, від швидкості ремонту залежатиме відкриття залізничного сполучення.

Раніше орки вже намагалися пошкодити міст, але спроби були невдалими.

Своєю чергою голова Білгород-Дністровської районної ради Григорій Мельниченко заявив, що реверсний проїзд відкрили через зруйнований міст.

Нагадаємо, поїзд Одеса – Ізмаїл "Південна Пальміра" не курсуватиме до кінця квітня. Він відновить свій рух з Одеси 1, 2, 8, та 9 травня. Своєю чергою з Ізмаїлу почне курсувати відповідно 2, 3, 9 та 10 травня.

Читайте також

1