Вівчарка годину шматувала 4-річну дівчинку на Львівщині

Дитину до лікарні госпіталізували з множинними рвано-кусаними ранами голови, обличчя, рук, ніг, тулуба
Вівчарка годину шматувала 4-річну дівчинку на Львівщині
Дитина Фото: Pexels
8 Квітня 2022, 23:15
читать на русском

У селі у Львівській області бельгійська вівчарка годину шматувала 4-річну дівчинку. Дитину госпіталізували до лікарні у важкому стані з множинними рвано-кусаними ранами голови, обличчя, рук, ніг та тулуба.

Про це повідомили в пресслужбі медзакладу в Facebook.

За її життя спочатку боролися наші лікарі-реаніматологи, а після стабілізації стану, п’ятьма лікарями-хірургами було проведено 6-годинне оперативне втручання з первинної хірургічної обробки ран з зупинкою кровотечі, - сказала завідувачка реанімаційного відділення Віра Приймакова.

Зазначили, що коли бабуся почала годувати собаку, вона вирвалася. Вівчарка націлено бігла на дитину, а потім почала її кусати.

Від страху бабці Валі відняло ноги і рятувати дівчинку вона вже повзла на колінах. Проте не змогла роз'єднати. Собака нещадно кусала дитину, рвучи на ній одяг, кусаючи руки бабці, - йшлося в повідомленні.

Дівчинку та бабусю спас сусід, який прибіг та застрелив вівчарку.

У лікарні повідомили, що дівчинку перевели в хірургічне відділення на подальше лікування. Вона готується до наступних етапів пластичних операцій. Скільки їх буде - поки невідомо, залежатиме від того, як загоюватимуться рани.

Нагадаємо, в Шевченківському районі Запоріжжя безпритульний собака вкусив за ногу 57-річну жінку. Від отриманої травми постраждала померла в кареті швидкої допомоги через втрату великої кількості крові.

1