Власники авто зможуть обирати номерні знаки через Інтернет

Забронювати номерні знаки можна буде тільки у сервісному центрі
Власники авто зможуть обирати номерні знаки через Інтернет
Номерні знаки (Фото: Твоя машина)
7 Жовтня 2021, 06:27
читать на русском

На сайті Головного сервісного центру Міністерства внутрішніх справ запрацював сервіс "Наявність номерних знаків".

Про це повідомили на сайті ГСЦ.

За допомогою сервісу водії зможуть дізнатися про усі доступні для закріплення номери в усіх сервісних центрах та обрати найкращий серед них.

І якщо наш аналогічний сервіс, що функціонував раніше, дозволяв шукати номерні знаки лише з категорії "платних", відтепер у вільному доступі є абсолютно всі наявні в сервісних центрах МВС номерні знаки, - повідомили у ГСЦ.

Знайти вільний номерний знак можна через критерії пошуку "Наявність в області" та "Числова комбінація". За допомогою першого можна дізнатися про комбінації цифр, наявні в сервісних центрах МВС та ЦНАПах конкретного регіону. Там також вказуватиметься їхня вартість та СЦ, в якому вони є.

У полі "Пошук" також можна ввести номер сервісного центру МВС, і побачити усі номерні знаки, наявні саме в ньому.

За допомогою "Числова комбінація" можна знайти комбінацію знаку, яку ви забажаєте, серед усіх сервісних центрів МВС та ЦНАПів.

Перелік наявних номерних знаків оновлюється в режимі реального часу. Забронювати комбінацію можна у сервісному центрі, тому перед його відвідуванням варто обрати декілька бажаних її варіантів.

Нагадаємо, з 1 жовтня водії в Україні поза населеними пунктами мають вдень їздити з увімкненими денними ходовими вогнями, або ближнім світлом фар.

Читайте також

1