Водіїв попередили про зміну руху на Бессарабському проїзді в Києві

У столиці обмежили проїзд транспорту на Бессарабській площі
Водіїв попередили про зміну руху на Бессарабському проїзді в Києві
Транспорт, Київ Фото: https://t.me/kyivpatrol/6469
11 Листопада 2021, 06:06
читать на русском

На Бессарабській площі в Києві, та на вулиці Басейній і Крутому узвозі впроваджено нову схему організації дорожнього руху Бессарабським проїздом.

Як повідомила Патрульна поліція столиці, віднині рух транспортних засобів від бульвару Тараса Шевченка до вулиці Басейної дозволяється лише через вулицю Велику Васильківську та Павла Скоропадського.

Раніше заступник голови КМДА Олександр Густєлєв повідомив, що у центрі Києва Бессарабський проїзд з 9 листопада перетворили на пішохідну зону.  За його словами, нова пішохідна зона з'явиться у столиці через реорганізацію руху на декількох вулицях неподалік Бессарабського проїзду.

Зауважу, що заїзд на Бессарабський проїзд з боку вулиці Басейної передбачено відкривати у нічний час для обслуговування балансових територій працівниками відповідальних комунальних підприємств. Тоді ж рекомендується проводити логістичні операції для потреб Бессарабського ринку, - написав Густєлєв.

Нагадаємо, в Києві на вулиці Юрія Шумського розпочався капітальний ремонт дороги. Обмеження для проїзду вулицею триватимуть до 20 грудня.

Читайте також

1