Водій легковика загинув на автодорозі Київ-Чоп (фото)

У Стрийському районі сталася аварія за участі автопоїзда
Водій легковика загинув на автодорозі Київ-Чоп (фото)
ДТП біля Стрия Фото: https://www.facebook.com/MVS.LVIV
30 Вересня 2022, 19:33
читать на русском

Поліція Львівської області показала фото з місця ДТП, яке сталося на автодорозі "Київ - Чоп" в селі Тухолька Стрийського району.

ДТП біля Стрия Фото: https://www.facebook.com/MVS.LVIV

За даними поліції, 29 вересня 50-річний водій позашляховика Mitsubishi Outlander, який їхав у напрямку міста Чоп, виїхав на смугу зустрічного руху. Тут він протаранив автопоїзд Renault Premium, за кермом якого був 43-річний мешканець Рівненської області.

Внаслідок автозіткнення водій легковика Mitsubishi від отриманих травм загинув на місці події. Крім того, тілесні ушкодження отримав його, 45-річний львів’янин – він доставлений до лікарні, - йдеться у повідомленні.

На місці події працюють слідчі відділу розслідування злочинів у сфері транспорту поліції Львівщини та відділення поліції №3 Стрийського районного управління поліції. Вирішується питання правової кваліфікації події.

Нагадаємо, у Тернопільській області неподалік села Кам'янка сталася дорожньо-транспортна пригода з постраждалими. Як повідомили у Патрульній поліції, аварія відбулася на автодорозі М-30 Стрий-Ізварине.

1