Водій у Києві тікав від патрульних та в'їхав у натовп (оновлено)

Внаслідок ДТП постраждали двоє пішоходів
Водій у Києві тікав від патрульних та в'їхав у натовп (оновлено)
ДТП у Києві Фото: Патрульна поліція
22 Лютого 2021, 16:44
читать на русском

Водій з ознаками наркотичного сп'яніння не впорався з керуванням та в'їхав у натовп пішоходів у Києві, коли тікав від патрульних.

Як повідомляє Патрульна поліція Києва на своїй сторінці у Фейсбуці, 21 лютого патрульні помітили автомобіль Mercedes, що рухався смугою для громадського транспорту на проспекті Валерія Лобановського.

Автопатруль подав водієві Mercedes сигнал про зупинку. Натомість водій пришвидшився та здійснив розворот через подвійну суцільну лінію розмітки та почав тікати у напрямку Деміївської площі. На перехресті проспекту Науки та вулиці Голосіївської утікач не впорався з керуванням, здійснив наїзд на автомобіль Hyundai. Після чого продовжив некерований рух у світлофорний об'єкт, а врешті — наїхав на двох пішоходів, - розповіли правоохоронці.

Читайте також

Патрульні затримали водія Mercedes. До приїзду бригади швидкої разом із небайдужими громадянами надавали домедичну допомогу потерпілим.Чоловіка та жінку ушпиталили до медичного закладу з травмами.

Попередньо відомо, що у 22-річного водія інспектори виявили ознаки наркотичного сп'яніння. Освідчували громадянина у лікаря нарколога.

На затриманого склали протокол за ст. 122-2 (Невиконання водіями вимог про зупинку) КУпАП та постанову за порушення ПДР.

Патрульна поліція Києва опублікувала відео, на якому видно, як водій врізався у пішоходів:

Нагадаємо, 21 лютого у Солом'янському районі столиці сталася дорожньо-транспортна пригода з потерпілими. Таксист протаранив Mitsubishi Lancer, у якому їхали троє людей.

1