Ворог атакував Полтавську область: вдарили по Кременчуцькому НПЗ

Також ракети окупантів потрапили по об'єктах інфраструктури регіону
Ворог атакував Полтавську область: вдарили по Кременчуцькому НПЗ
Наслідки російських обстрілів / Фото: t.me/Zhyvytskyy
18 Червня 2022, 10:09
читать на русском

Уночі 18 червня російські бойовики запустили ракетами по Полтавській області, влучивши у Кременчуцький нафтопереробний завод та інші об'єкти інфраструктури регіону.

Як повідомляє очільник Полтавської ОВА Дмитро Лунін, від початку війни це вже був четвертий удар по Кременчуцькому нафтопереробному заводу.

Знову під ворожим ударом Кременчук. Від 6 до 8 російських ракет влучили по НПЗ та інших об‘єктах інфраструктури, - написав він.

Лунін уточнив згодом, що двоє ракет потрапили у ТЕЦ, що розташовується поруч з Кременчуцьким НПЗ, інші - втрапили по заводу.

6 російських ракет ударили по Кременчуцькому нафтопереробному заводу, який і так не працював, та 2 ракети — по ТЕЦ. На щастя, постраждалих немає. Ворог атакує ці обʼєкти не вперше. На місці працюють рятувальники. НПЗ і ТЕЦ за час повномасштабної війни зазнали найбільших атак і руйнувань серед усієї інфраструктури Полтавщини, - додав очільник області.

Нагадаємо, минулого разу окупанти атакували Полтавську область 12 травня. Тоді військові рф вчергове вдарили ракетами по Кременчуцькому нафтопереробному заводу.

Читайте також

1