Ворог обстріляв Чернігівську політехніку, а Ніжин накрив "Ураганами" (фото)

Ситуація в області не зазнала суттєвих змін
Ворог обстріляв Чернігівську політехніку, а Ніжин накрив "Ураганами" (фото)
Наслідки російського обстрілу Чернігова / Фото: Суспільне Чернігів
14 Березня 2022, 13:10
читать на русском

Вранці 14 березня російські війська обстріляли будівлю Національного університету "Чернігівська політехніка", постраждала також будівля райвідділу поліції та лікарні. Також ворог накрив "Ураганами" місто Ніжин.

Про це повідомив голова Чернігівської ОДА В'ячеслав Чаус під час відеозвернення.

Сьогодні записую відео біля Чернігівської політехніки - ще один "військовий" об’єкт, який був розбитий сьогодні, знищений вночі ворогом, - сказав він.

Чаус додав, що ситуація в області не зазнала суттєвих змін. Вночі російські військові обстріляли Ніжин "Ураганами". На щастя, обійшлося без втрат серед цивільного населення (інформація уточнюється). Під ранок 14 березня прилітало і по Чернігову.

За його словами, наразі намагаються передавати продукти та ліки. Втім, така можливість є не всюди. Але місцева влада намагається по кожному населеному пункту знайти канали передачі всього необхідного.

Також він повідомив про запланований зелений коридор, зараз проводяться консультації з центральною владою, після яких буде більш детальна інформація щодо евакуації.

Як пише Суспільне.Чернігів, внаслідок обстрілу в районі Чернігівського політеху у будівлі райвідділу поліції зірвало дах та повибивало вікна. Також снаряд потрапив у адмінбудівлю лікарні, а в корпусах повилітали вікна. Приміщення державної виконавчої служби також отримало пошкодження.

Нагадаємо, що у Чернігівській області українські протитанкісти знищили 50 російських загарбників та їхню військову техніку.

Читайте також

1