Ворог обстріляв Житомирську область з реактивної артилерії: є загиблі та поранені

Дві ракети впали поблизу Житомира та Коростишева
Ворог обстріляв Житомирську область з реактивної артилерії: є загиблі та поранені
Обстріл Житомирської області Фото: https://www.facebook.com/zhytomyr.police
21 Березня 2022, 13:41
читать на русском

Російські бойовики 21 березня обстріляли Житомирську область з реактивної артилерії.

Про це повідомив голова Житомирської ОДА Віталій Бунечко.

Перманентні обстріли Народицької територіальної громади. Вчора ворог, напевно, вперше застосував за попередніми даними, "Гради". Було випущено по Народицькій територіальній громаді, по населеному пункту Селець. Загинули три військовослужбовці, одна цивільна особа. Стріляють на півночі області... Ми й далі продовжуємо укріплювати рубежі, – сказав він.

Поліція Житомирської області повідомляє, що з 7:00 20 березня до 7:00 21 березня на території області цивільною обороною було оголошено шість повітряних тривог.

Наразі поліцейські зафіксували два факти падіння ракет поблизу м. Житомира та м. Коростишева. На місцях подій працювали слідчо-оперативні групи відповідних підрозділів, зібрано речові докази та інші свідчення воєнних злочинів.

Ранок 21 березня також розпочався з повітряних тривог і наразі відомо про авіаудари на сході Житомирщини у громадах, суміжних з Київською областю, - йдеться у повідомленні.

Тим часом мер Житомира Сергій Сухомлин повідомив 24 каналу, що у місті ситуація доволі спокійна. Однак не треба унеможливлювати, що ситуація не загостриться.

Нагадаємо, російські окупанти завдали авіаудар по селу Різня в Житомирській області, в результаті чого було пошкоджено будинки.

Читайте також