Ворог всю ніч обстрілював житлові райони Ізюма та здійснив кілька авіаударів (фото, відео)

Також російські військові продовжують нищити Харків та інші населенні пункти області
Ворог всю ніч обстрілював житлові райони Ізюма та здійснив кілька авіаударів (фото, відео)
Наслідки обстрілів Ізюма російськими військовими / Фото: facebook.com/pressjfo.news
6 Березня 2022, 13:20
читать на русском

Російські окупанти продовжують нищити українські міста. Ворог намагався захопити місто Ізюм та обстріляв житлові квартали.

Про це повідомила пресслужба операції Об'єднаних сил у Facebook.

Ворог силами до 2 батальйонних тактичних груп намагається захопити місто Ізюм, що на Харківщині.

Своєю чергою українські захисники стійко обороняють населений пункт, тому противник вдався до своєї підступної та злочинної практики – обстрілів житлових кварталів.

Загарбники практично всю ніч вели вогонь по місту з артилерійських систем, а також здійснили декілька авіанальотів. Ракети та бомби влучили і в центральні райони Ізюма. Інформація щодо постраждалих уточнюється, - йдеться у повідомленні.

Як повідомила пресслужба ДСНС у Харківській області, за добу з 5 по 6 березня ворог з новою силою, проводив обстріли та повітряні бомбардування, житлових кварталів та різних об'єктів Харкова та сільських населених пунктів області, в результаті чого сталось безліч руйнацій і пожеж.

Вже вкотре, найбільших бомбардувань зазнали: найбільший житловий масив міста Салтівка (вулиці Дружби Народів, Джерельна, Бучми, Сердюка, Метробудівників, Гвардійців Широнінців, Наталії Ужвій та ін) обстріл якого не припинявся та не припиняється.

Наразі перебувати в районі Північної Салтівки вкрай небезпечно. Мешканці цього житлового масиву масово покидають свої оселі через постійні обстріли їхніх осель.

Загалом за добу рятувальники здійснили понад 40 виїздів для ліквідації пожеж а також розбирання завалів зруйнованих будівель. Всього було залучено 47 одиниць пожежно-рятувальної техніки та близько 200 чоловік особового складу ДСНС.

Наголошується, що нелюди ведуть справжній геноцид українського народу. Дії російських окупантів нічим не відрізняються від тактики фашистських військ.

Нагадаємо, українців закликали не викладати в режимі реального часу наслідки ракетно-бомбових ударів противника.

Читайте також

1