Ворог зламав сайти ОТГ на Волині та поширив фейки про "капітуляцію"

На офіційних сторінках територіальних громад Волинської області з’являлись фейкові публікації
Ворог зламав сайти ОТГ на Волині та поширив фейки про "капітуляцію"
Робота за ноутбуком Фото: Pexels
3 Березня 2022, 17:49
читать на русском

Російські окупанти зламали сайти ОТГ на Волині та поширили фейк про нібито "капітуляцію України". Ця інформація не відповідає дійсності, оскільки Україна гідно протистоїть ворогу.

Про це повідомив голова Волинської ВЦА Юрій Погуляйко.

УВАГА, була спроба хакерської атаки на сайти територіальних громад Волині! На офіційних сторінках територіальних громад Волинської області з’являлись публікації про капітуляцію України та підписання мирного договору з РФ від імені Президента України, - йдеться у повідомленні.

Раніше українців вже попереджали про можливість поширення дезінформації. Громадян закликали не реагувати та не поширювати недостовірну інформацію серед знайомих, чатах та соціальних мережах.

Повідомляйте про аналогічні повідомлення для їх оперативного усунення. Ніякої капітуляції! ТІЛЬКИ ПЕРЕМОГА!, - зазначив Погуляйко.

Фейкова інформація, яку поширюють російські загарбники / Фото: t.me/volynskaODA/61

Фейкова інформація, яку поширюють російські загарбники / Фото: t.me/volynskaODA/61

Нагадаємо, що Росія планує використовувати чергову інформаційну атаку, зокрема вдатися до технології діпфейк. На сфабриковане відео планують накласти обличчя президента України Володимира Зеленського, який нібито говоритиме про капітуляцію України.

Читайте також