Вперше в Україні відкрився магазин IKEA (оновлено)

Перший і поки єдиний магазин популярної мережі з'явився у Києві
Вперше в Україні відкрився магазин IKEA (оновлено)
Відкриття магазину ІКЕА в Києві Фото: сайт КМДА
1 Лютого 2021, 10:57
читать на русском

Шведська транснаціональна корпорація IKEA відкрила перший в Україні офлайн-магазин.

Перший магазин шведська транснаціональна корпорація відкрила у київському торговельному центрі  Blockbuster Mall.

У відкритті магазину взяв участь мер Києва Віталій Кличко. Він зазначив, що прихід такого інвестора, як IKEA особливо цінний у ситуації, яку сьогодні долає світ у зв’язку з пандемією.

Це перший офлайн-магазин в Україні, й ми з нетерпінням чекаємо початку цього нового розділу в історії IKEA, - зазначили представники "IKEA Україна" на своїй сторінці у Фейсбуці.

Читайте також

На першому етапі у магазині в наявності буде близько 2000 товарів. Магазин відкриється без традиційного відділу харчування, який наявний у магазинах компанії в інших країнах.

Зазначається, що магазин працюватиме з 10:00 до 22:00 з суворим дотриманням протиепідемічних заходів, як-то соціальна дистанція, обов’язкове носіння масок, перевірка температури та регулярна дезінфекція приміщення.

Відповідно до чинних обмежень, у магазині зможуть перебувати максимум 500 людей одночасно. Заздалегідь дякуємо нашим майбутнім відвідувачам за розуміння й співпрацю, - зазначили в IKEA.

Нагадаємо, наприкінці 2017 року IKEA оголосила про наміри вийти на український ринок. Навесні 2018 року  корпорація визначила формат магазину, що найкраще підходить для українського ринку це мав стати магазин нового міського формату (city store).

Влітку 2018 року IKEA розпочала процес укладення договорів з основними партнерами та у червні 2019 року – IKEA почала масштабну кампанію з набору персоналу до магазину міського формату у Києві.