Вже офіційно: IKEA відкриває перший магазин в Україні

Перший і поки єдиний магазин популярної мережі з'явиться у Києві
Важливо
Вже офіційно: IKEA відкриває перший магазин в Україні
Магазин IKEA (фото з відкритих джерел)
29 Січня 2021, 12:49
читать на русском

Шведська транснаціональна корпорація IKEA офіційно підтвердила відкриття першого магазину в Україні.

На сторінці "IKEA Україна" у Фейсбуці повідомляється, що 1 лютого магазин буде відкрито у київському city store, що відкриється в Blockbuster Mall.

Щасливі повідомити, що 1 лютого м вітатиме покупців у київському city store (магазин нового міського формату. - Ред.), що відкриється в Blockbuster Mall. Це перший офлайн-магазин в Україні, й ми з нетерпінням чекаємо початку цього нового розділу в історії IKEA, - йдеться у повідомленні.

Читайте також

Зазначається, що магазин працюватиме з 10:00 до 22:00 з суворим дотриманням протиепідемічних заходів, як-то соціальна дистанція, обов’язкове носіння масок, перевірка температури та регулярна дезінфекція приміщення.

Відповідно до чинних обмежень, у магазині зможуть перебувати максимум 500 людей одночасно. Заздалегідь дякуємо нашим майбутнім відвідувачам за розуміння й співпрацю, - зазначили в IKEA.

Нагадаємо, наприкінці 2017 року IKEA оголосила про наміри вийти на український ринок. Навесні 2018 року  корпорація визначила формат магазину, що найкраще підходить для українського ринку це мав стати магазин нового міського формату (city store).

Влітку 2018 року IKEA розпочала процес укладення договорів із основними партнерами і у червні 2019 року – IKEA почала масштабну кампанію з набору персоналу до магазину міського формату у Києві.

1