У Китаї відкрили перший магазин з віртуальним помічником-пандою

Панда може працювати продавцем, а також гідом по магазину
У Китаї відкрили перший магазин з віртуальним помічником-пандою
Панда-помічник (фото: Huawei Central)
10 Грудня 2020, 05:11
читать на русском

Компанія Huawei відкрила новий флагманський магазин у Китаї, де люди за допомогою смартфона зможуть скористуватись допомогою AR Panda.

Про це повідомляє Huawei Central.

6 грудня 2020 року компанія Huawei офіційно відкрила свій новий флагманський магазин у Ченду, Китай. Це третій флагманський магазин Huawei, відкритий у 2020 році, який пропонує різноманітні послуги для споживачів.

Huawei вперше представив AR Panda, яку люди зможуть бачити за допомогою свого смартфона, взаємодіючи з частинами магазину. AR Panda також може працювати вашим продавцем, щоб представляти різні товари Huawei та проводити вас по всьому флагманському магазину.

Окрім придбання нових продуктів, цей новий флагманський магазин Huawei пропонує споживачам випробувати нові розумні продукти та різні споживчі товари. Сюди входять очищувачі повітря, підмітальні машини, розумні шафи для взуття та інші важливі прилади для розумного будинку.

Крім того, Huawei також представив багато аксесуарів та продуктів інших марок у поєднанні з хмарними послугами для покращення взаємодії з клієнтами.

Читайте також

Згідно з інформацією, нещодавній запуск серії Huawei Mate 40 отримав масовий відгук з боку покупців у Китаї та змусив Huawei збільшити свою появу в країні.

Тому Huawei вирішила відкрити нові офлайн-магазини, щоб розширити бронювання в режимі офлайн і збільшити обсяг продажів на ринку.

Нагадаємо, що японська компанія Panasonic у лютому розпочне поблизу Токіо тестування доставлення продуктів із магазинів автономними роботами на тлі пандемії коронавірусу.

1