Всі школи та дитсадки Києва поновили роботу

Снігопад припинився і місто повертається до звичного ритму життя
Важливо
Всі школи та дитсадки Києва поновили роботу
Діти (Фото:pexels)
15 Лютого 2021, 10:34
читать на русском

Від 15 лютого всі школи та дитячі садочки Києва відновлюють роботу у звичайному режимі.

Про це повідомив виконувач обов'язків першого заступника голови КМДА Валентин Мондриївський, передає пресслужба КМДА.

Місто повертається до звичного ритму життя після того, як припинилися снігопади.

Мондриївський подякував батькам дітей, які залишилися з ними вдома, та їхнім роботодавцям, які з розумінням поставились до ситуації і не стали зменшувати розмір оплати праці своїм підлеглим, що вимушено залишились вдома.

Також хочу подякувати і освітянам, які намагаються максимально не зупиняти навчальний процес, який і так отримав певні корективи у зв’язку з карантинними обмеженнями. Зі свого боку, комунальні служби підготували будівлі садочків і шкіл і перевірили, в першу чергу, на підключення тепла, бо за прогнозами температура вдень має впасти подекуди до мінус 15. Ми стежимо за ситуацією і в разі потреби будемо приймати оперативні рішення, але зараз жодних пересторог немає, і абсолютно всі заклади освіти відчинять свої двері в понеділок, – заявив він.

Читайте також

У КМДА нагадують, що в столиці проводиться щоденний моніторинг відвідування шкіл та садочків, а також ситуації із захворюваністю на коронавірус. Усі заклади освіти мають чіткі рекомендації щодо послідовності дій у разі зараження учнів та персоналу на COVID-19.

Як відомо, 11 і 12 лютого у Києві через негоду закрили школи та садочки.