Wizz Air відкриває дев'ять нових напрямів з львівського аеропорту

Авіакомпанія розмістить у Львові ще два літаки
Wizz Air відкриває дев'ять нових напрямів з львівського аеропорту
Літак Wizz Air в аеропорту (фото: УНІАН)
13 Жовтня 2021, 14:04
читать на русском

Угорська бюджетна авіакомпанія Wizz Air базуватиме у Львові три літаки та відкриє дев'ять нових напрямів з львівського аеропорту.

Про це повідомив мер Львова Андрій Садовий у Фейсбуці.

З наступного року лоукостер Wizz Air розмістить у львівському аеропорті ще два літаки. Вже зараз вони оголосили про відкриття одразу дев'яти нових напрямків за дуже доступними цінами: Париж (Бове), Мадрид, Ейндховен, Барселона, Брюссель-Шарлеруа, Ніцца, Тревізо, Афіни та Салоніки, - написав він.

Міжнародний аеропорт "Львів" підтвердив, що авіакомпанія Wizz Air оголосила про базування ще двох нових літаків Airbus 321 для своєї бази у Львові, починаючи з літнього сезону.

З 1 липня 2020 угорський лоукостер розмістив у Львівському аеропорту перший літак - Airbus A320. З літа 2022 року авіакомпанія базуватиме у Львові вже три літаки. Нові літаки будуть виконувати 9 нових маршрутів зі Львова до Парижа (Бове), Мадрида, Ейндговена, Барселони, Брюсселя-Шарлеруа, Ніцци, Тревізо, Афін та Салоніків, - зазначається у повідомленні.

Також львівський аеропорт повідомив ціни на нові рейси:

  • Новий рейс до Мадриду (Іспанія) стартує із 27 березня 2022 року. Двічі на тиждень щосереди та кожної неділі. Вартість квитка від 809 грн.
  • Новий рейс до Ейндховена (Нідерланди) стартує 27 березня 2022 року. Двічі на тиждень щовівторка та суботах. Вартість квитка від 809 грн.
  • Новий рейс до Барселони Ель Прат (Іспанія) стартує із 28 березня 2022 року. Тричі на тиждень щопонеділка, щосереди та щоп'ятниці. Вартість квитка стартує від 809 грн.
  • Новий рейс до Парижа Бове (Франція) стартує із 28 березня 2022 року. Тричі на тиждень щовівторка, четвергами та суботами. Вартість квитка стартує від 809 грн.
    Новий рейс до Брюсселю Шарлеруа (Бельгія) стартує із 1 червня 2022 року. Двічі на тиждень щосереди та кожної неділі. Вартість квитка стартує від 809 грн.
    Новий рейс до Ніцци (Франція) стартує 1 червня 2022 року. Двічі на тиждень щосереди та щонеділі. Вартість квитка стартує від 809 грн.
  • Новий рейс до Салонік (Греція) стартує 2 червня 2022 року. Двічі на тиждень щовівторка та у кожну суботі. Вартість квитка від 809 грн.
  • Новий рейс до Венеції (Італія) стартує 2 червня 2022 року. Двічі на тиждень щочетверга та щонеділі. Вартість квитка стартує від 809 грн.
    Новий рейс до Афін (Греція) стартує 4 червня 2022 року. Двічі на тиждень щовівторка та кожної суботи. Вартість квитка від 1299 грн.

Квитки можна бронювати на сайті авіаперевізника: https://wizzair.com/uk-u

Нагадаємо, від 28 липня авіакомпанія Wizz Air Hungary, на додаток до своєї дочірньої компанії Wizz Air Abu Dhabi, почала виконувати польоти в Сімферопольському районі над відкритими водами Чорного моря під відповідальністю України.

Читайте також

1