Як передати покази лічильника та заплатити за газ, коли немає світла

Під час війни українці, які отримують комунальні послуги, мають вчасно сплачувати за це
Як передати покази лічильника та заплатити за газ, коли немає світла
Газова плита Фото: Pexels
21 Грудня 2022, 13:21
читать на русском

Вчасно сплативши рахунки громадяни не лише підтримують нормальну роботу ремонтних бригад та підприємств з надання комунальних послуг, це також впливає на оперативність та якість ремонтних робіт. Також завдяки вчасній сплаті за комуналку працівники аварійних служб зможуть вчасно отримувати заробітну плату та виконувати свої обов’язки із забезпечення населення електроенергією, газом та водою.

У НАК "Нафтогаз" повідомили, що у разі відсутності електрики сплатити за газ та передати показання лічильника можна наступним чином.

Передати показання можна в офісі облгазу, або повідомити про це через гарячу лінію компанії. Також можна скористатися скриньками для приймання показань.

Щоб передати показання лічильників останнім способом, потрібно на аркуші написати попередні та поточні показання лічильника, особовий рахунок, ПІБ, адресу та закинути у скриньку.

Заплатити за газ можна через платіжні термінали самообслуговування, через відділення банків, або на Укрпошті та Новій пошті.

Важливий момент: не забудьте вказати номер вашого особового рахунку (https://gas.ua/uk/home/find-account) та реквізити компанії:

ТОВ "ГАЗОПОСТАЧАЛЬНА КОМПАНІЯ "НАФТОГАЗ УКРАЇНИ"

ЄДРПОУ: 40121452

IBAN: UA893004650000000260323012042 в АТ "Ощадбанк" м.Києва

МФО 300465

Нагадаємо, у Нафтогазі підготували інструкцію для споживачів щодо того, як правильно подавати показники лічильників.

Читайте також