За добу окупанти п'ять разів порушили режим тиші

Бойових втрат і поранень серед особового складу Об’єднаних сил немає
За добу окупанти п'ять разів порушили режим тиші
Фото: АрміяInform
15 Жовтня 2020, 09:43
читать на русском

На Донбасі 15 жовтня збройні формування Російської Федерації п'ять разів порушили режим тиші, що вступив в дію 27 липня 2020 року.

Бойових втрат і поранень серед особового складу Об’єднаних сил немає. Про це повідомляє пресцентр штабу ООС.

Ранкове зведення щодо ситуації в районі проведення операції Об’єднаних сил станом на 7.30 15 жовтня 2020 року

#ООС #операція_ОС #Ukraine_army #Joint_Forces_Operation #daily_statementРанкове зведення щодо ситуації в районі проведення операції Об’єднаних сил станом на 7.30 15 жовтня 2020 рокуСлава Україні!Ситуація в районі проведення операції Об’єднаних сил залишається контрольованою. Українські захисники продовжують сумлінно виконувати завдання за призначенням та готові миттєво реагувати на будь-які зміни оперативної обстановки.Упродовж минулої доби, 14 жовтня, збройні формування Російської Федерації три рази порушили домовленості, що вступили в дію 27 липня 2020 року. Так, на ділянках поблизу населених пунктів Водяне та Новомихайлівка противник вів вогонь зі стрілецької зброї. А поблизу Авдіївки зафіксовано поодинокі постріли з ручного протитанкового гранатомета і автоматичного станкового гранатомета.Від початку поточної доби, 15 жовтня, російсько-окупаційні війська 5 разів порушували режим тиші. Так, ворог провокував українських захисників, використовуючи автоматичні станкові гранатомети, ручні протитанкові гранатомети та стрілецьку зброю в районі Авдіївки, а поблизу Причепилівки та Новотошківського - з автоматичних станкових гранатометів і стрілецької зброї.Українські захисники зброю у відповідь не застосовували.Бойових втрат і поранень серед особового складу Об’єднаних сил немає.Підрозділи, залучені до проведення операції Об’єднаних сил, перебуваючи у готовності адекватно реагувати на будь-які провокації противника, продовжують неухильно дотримуватися умов режиму припинення вогню.Слава Україні!

Gepostet von Операція об'єднаних сил / Joint Forces Operation am Mittwoch, 14. Oktober 2020

Поблизу населених пунктів Водяне та Новомихайлівка бойовики вели вогонь зі стрілецької зброї. А поблизу Авдіївки зафіксовано поодинокі постріли з ручного протитанкового гранатомета і автоматичного станкового гранатомета. Від початку поточної доби, 15 жовтня, російсько-окупаційні війська п'ять разів порушували режим тиші, - зазначено у повідомленні.

Читайте також

В районі Авдіївки бойовики вели провокаційні обстріли з автоматичних станкових гранатометів, ручних протитанкових гранатометів та стрілецької зброї. Поблизу Причепилівки та Новотошківського - з автоматичних станкових гранатометів і стрілецької зброї. Українські військові зброю у відповідь не застосовували.

Нагадаємо, 14 жовтня на Донбасі зафіксували шість порушень режиму припинення вогню з боку російсько-окупаційних військ.

Зокрема, порушення режиму припинення вогню з боку російсько-окупаційних військ із застосуванням ручного протитанкового гранатомета задокументовано поблизу Зайцевого, а з автоматичного станкового гранатомета – неподалік населених пунктів Піски та Оріхове. Також вогневу активність ворога зафіксовано у районі населеного пункту Хутір Вільний. На цій ділянці противник вів вогонь з ручного протитанкового гранатомета та стрілецької зброї.

1