За два мільйони, але у вишиванках: мережу обурили відео з дводенного розкішного весілля експрокурора Печерського району Ільницького (фото, відео)

Гостей розважали Дзідзьо та Оля Полякова, а вартість весільного торта сягає 100 тисяч гривень
За два мільйони, але у вишиванках: мережу обурили відео з дводенного розкішного весілля експрокурора Печерського району Ільницького (фото, відео)
12 Жовтня 2023, 20:44
читать на русском

Мережею гримить обурення через весілля експрокурора Печерського району Києва Ростислава Ільницького та працівниці Львівського ДБР Роксолани Москви.

Про це пише телеграм-канал СЛОН.

Дводенне пишне святкування пройшло під Львовом у 5-зірковому комплексі Emily Resort. Ведучим весілля був Григорій Решетник, у програмі — Оля Полякова, Дзідзьо, Олександр Пономарьов.

Перший день з молодятами розділили 300 гостей — депутати, податківці, прокурори. У другий день святкували вже 500 осіб.

Окрема увага на українські прапорці, якими розмахують гості під час виступу Полякової (до речі, "королева ночі" за корпоратив бере від $25k/ Дзідзьо заспіває за $12k)

На нареченій діамантовий браслет Bvlgari Serpenti вартістю $34k та сережки Van Cleef за $31,5k.

Наразі Москва через суд пробує поновитися на роботі в ДБР, звідки була звільнена у 2022-му і поновлена судом першої інстанції з виплатою 231 тисячі грн за вимушений прогул. Очікується рішення Верховного суду.

Нагадаємо, начальник сервісного центру МВС Броварів Київської області Сергій Чиж влаштував своїй доньці розкішне весілля в елітному ресторані під час війни.

Читайте також

1