За гроші віддала доньку до борделю: жінку засудили до шести років тюрми

Жінку затримали під час одержання частини "викупа"
За гроші віддала доньку до борделю: жінку засудили до шести років тюрми
Арешт Фото: Mehmet Akif з Pexels
30 Червня 2022, 23:12
читать на русском

Хмельницький  апеляційний суд залишив без змін вирок Хмельницького міськрайонного суду та засудив до шести років тюрми жінку, яка намагалася "здати в оренду" 15-річну доньку за 30 тисяч гривень.

Про це повідомили в прокуратурі Хмельницької області.

За результатами розгляду апеляційної скарги обвинуваченої, Хмельницьким  апеляційним судом залишено без змін вирок Хмельницького міськрайонного суду, яким їй призначено покарання у виді 6 років позбавлення волі. У червні 2019 року правоохоронцями викрито 42-річну хмельничанку, яка намагалась за 30 тис. грн "здати в оренду" 15-річну доньку. При цьому вона чітко усвідомлювала, що віддає свою дитину в так званий "бордель" для заняття проституцією або для будь-яких інших цілей, - йшлося в повідомленні.
Зазначили, що жінку затримали під час одержання частини обумовленої суми коштів в розмірі 20 тисяч гривень.

З призначеним вироком суду першої інстанції покаранням сторона захисту не погодилась та оскаржила його в апеляційному порядку, однак цю скаргу залишено без задоволення, - додали в повідомленні.

Нагадаємо, в Хмельницькому суд обрав покарання для 25-річного хлопця, який зберігав на телефоні понад 700 файлів із дитячою порнографією.