Загострення на Донбасі: бойовики вбили українського військового поблизу Нью-Йорка

За ранок 19 серпня окупанти тричі порушили режим тиші
Головне
Загострення на Донбасі: бойовики вбили українського військового поблизу Нью-Йорка
Військові Фото: Міноборони у Фейсбуці
19 Серпня 2021, 10:09
читать на русском

Бойовики на Донбасі вбили українського військового під час обстрілів зі станкових протитанкових гранатометів наших позицій поблизу населеного пункту Нью-Йорк.

Неподалік Нью-Йорку ворог вів вогонь зі станкових протитанкових гранатометів. В результаті ворожого обстрілу один військовий дістав вогнепальне поранення несумісне з життям, - йдеться у повідомленні штабу операції Об'єднаних сил у Фейсбуці.

Згідно із повідомленням, станом на 7 годину ранку, 19 серпня, на Сході України зафіксовано три порушення режиму припинення вогню. У напрямку Новоолександрівки російські найманці вели вогонь зі стрілецької зброї. Біля Кримського противник обстріляв наші позиції з мінометів 120-го калібру. Неподалік Нью-Йорку ворог вів вогонь зі станкових протитанкових гранатометів.

Про факти порушень з боку російсько-окупаційних військ Українська сторона СЦКК повідомила представників Місії ОБСЄ, застосувавши встановлений координаційний механізм.

У Штабі нагадали, що протягом минулої доби, 18 серпня, в районі проведення операції Об’єднаних сил було зафіксовано три обстріли з боку збройних формувань РФ. Поблизу Широкиного противник відкривав вогонь з мінометів 82-го калібру. Біля Водяного окупанти обстрілювали позиції українських захисників з автоматичних станкових і ручних протитанкових гранатометів.
Неподалік Опитного ворог вів вогонь з мінометів 120-го калібру.

Нагадаємо, 16 серпня бойовики на Донбасі обстріляли Причепилівку та вбили українського воїна.

Читайте також