Бойовики на Донбасі обстріляли Причепилівку та вбили українського воїна

Найманці стріляли в наших захисників з великокаліберних кулеметів
Головне
Бойовики на Донбасі обстріляли Причепилівку та вбили українського воїна
Війна на Донбасі Фото: ОТУ “Північ”
17 Серпня 2021, 09:01
читать на русском

Протягом минулої доби, 16 серпня, в районі проведення операції Об'єднаних сил збройні формування Російської Федерації п'ять разів порушили режим припинення вогню. Внаслідок обстрілів поблизу Причепилівки загинув український захисник.

Про це повідомили у прес-штабі операції Об'єднаних сил.

Поблизу Причепилівки російські найманці вели вогонь з великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї. У результаті ворожих обстрілів один військовий отримав вогнепальне поранення несумісне з життям, - йдеться у повідомленні.

Також у Штабі повідомили, що біля Золотого-4 російські найманці відкривали вогонь з гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї. Неподалік Широкиного ворог обстрілював українські позиції зі станкових протитанкових і ручних протитанкових гранатометів, а також стрілецької зброї.

В районі Водяного окупанти вели вогонь з ручних протитанкових гранатометів і стрілецької зброї. У напрямку Новомихайлівки бойовики обстрілювали наші позиції з великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї.

Станом на 7 годину ранку, 17 серпня, з боку російсько-окупаційних військ зафіксовано два порушення режиму припинення вогню.
Поблизу Причепилівки противник обстріляв наші позиції зі стрілецької зброї. В напрямку населеного пункту водяне збройні формування Російської Федерації застосували міномети 120-го калібру.

Нагадаємо, 13 серпня в районі проведення операції Об’єднаних сил зафіксовано два ворожих обстріли, під час яких поранили двох українських воїнів.

Читайте також

1