Загострення на Сході України: один військовий загинув, двоє поранені

Минулої доби російські бойовики 16 разів порушили режим тиші
Головне
Загострення на Сході України: один військовий загинув, двоє поранені
Військові Фото: president.gov.ua
11 Серпня 2021, 10:29
читать на русском

На Сході України бойовики обстріляли позиції українських військових з протитанкових ракетних комплексів, мінометів та гранатометів. Внаслідок обстрілів один військовий загинув та двоє отримали поранення.

Про це повідомляє пресцентр штабу операції Об'єднаних сил у Фейсбуці.

Зазначається, що протягом минулої доби, 10 серпня, в районі проведення операції Об'єднаних сил, зафіксовано 16 порушень режиму припинення вогню.

Неподалік Новолуганського противник застосовував автоматичні станкові гранатомети. В результаті ворожих обстрілів троє військових дістали вогнепальні осколкові поранення. Один поранений помер у шпиталі. Двоє інших воїнів – перебувають у медичному закладі, їхній стан – задовільний, - йдеться у повідомленні.

У Штабі ООС повідомили також, що поблизу Водяного окупанти тричі обстрілювали позиції наших захисників, застосовуючи артилерійські системи калібру 122-мм, міномети 82-го калібру та стрілецьку зброю. Також з артилерійських систем калібру 122-мм та мінометів 82-го калібру російські найманці здійснювали обстріл населеного пункту Водяне, зруйнувавши приватні домоволодіння. Постраждалих серед цивільного населення немає.

У напрямку Невельського ворог відкривав вогонь з автоматичних станкових гранатометів, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї. Неподалік Мар’їнки російські найманці обстрілювали українські позиції з протитанкових ракетних комплексів.
Біля Нью-Йорка ворог двічі здійснював обстріли з артилерійських систем калібру 122-мм і мінометів 120-го калібру.

У районі населеного пункту Катеринівка російські окупанти двічі обстрілювали українські позиції з автоматичних станкових і ручних протитанкових гранатометів, а також великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї. У напрямку селища Піски ворог двічі відкривав вогонь зі станкових протитанкових і підствольних гранатометів.

Станом на 7 годину ранку, 11 серпня, зафіксоване одне порушення режиму припинення вогню. Біля Новомихайлівки російські окупанти застосували артилерійські системи калібру 122-мм. Бойових втрат серед наших захисників немає.

Нагадаємо, що 7 серпня на Донбасі бойовики шість разів відкривали вогонь по позиціях ЗСУ. Один військовий загинув, ще двоє отримали поранення. Стан здоров’я одного воїна був важкий, а іншого - задовільний.

Читайте також

1