Загострення на Донбасі: загинули двоє цивільних та двоє військових, чотирьох захисників поранено

Бойовики обстрілюють населені пункти та руйнують їхню інфраструктуру
Головне
Загострення на Донбасі: загинули двоє цивільних та двоє військових, чотирьох захисників поранено
Війна на Донбасі, військові, поранення Фото: facebook.com/pressjfo.news
21 Лютого 2022, 19:54
читать на русском

На Сході України бойовики вбили двох мирних жителів, двох українських захисників та поранили чотирьох військовослужбовців ЗСУ.

Про це повідомляє Міністерство внутрішніх справ України з посиланням на оперативне зведення станом на 18:30.

Зазначається, що бойовики обстріляли селище Новолуганське та пошкодили будинки мирних мешканців. Внаслідок обстрілів загинув цивільний.

Загалом за добу внаслідок обстрілів вісім населених пунктів регіону, а це близько 43000 жителів, залишилися без електропостачання та води, - кажуть у відомстві.

Повідомляється, що близько 17:20 в селищі Новолуганське снаряд влучив у квартиру на другому поверсі, під вогнем опинився колишній гуртожиток, де зараз функціонують магазини. Загинув 51-річний житель селища. Також було пошкоджено газогін.

Внаслідок обстрілу селища Зайцеве загинули двоє військовослужбовців, трьох - поранено. Ще один воїн поранений у Водяному.

Наразі інформація про постраждалих і руйнування уточнюється.

У МВС кажуть, що упродовж доби через обстріли окупаційних військ зафіксовано 8 пошкоджень інфраструктури. Без водопостачання залишилася Авдіївка та навколишні села, а також Мар’їнка, Красногорівка та Верхньоторецьке. Електропостачання відсутнє в Красногорівці, а також двох населених пунктах поблизу Торецька - Дружба та Озарянівка.

Нагадаємо, ситуація на Сході України значно загострилася від 16 лютого. Зокрема, бойовики посилили обстріли та вивели за лінії відведення понад 100 одиниць військової техніки. Бойовики розмістили за межами виділених місць зберігання озброєння танки, гармати та гаубиці.

Росія стягує військову техніку до адмінкордону з Херсонською областю. 

Також російські найманці почали обстрілювати населені пункти Луганської та Донецької областей.

Читайте також