Росія стягує військову техніку до кордону з Херсонською областю - Чубаров

Зафіксовано переміщення систем залпового вогню
Важливо
Росія стягує військову техніку до кордону з Херсонською областю - Чубаров
Російська військова техніка Фото: https://www.facebook.com/mod.mil.rus/photos
21 Лютого 2022, 10:45
читать на русском

У тимчасово окупованому Криму Росія почала посилювати свою військову присутність завезенням додаткової техніки.

Про це повідомив голова Меджлісу кримськотатарського народу Рефат Чубаров у Фейсбуці.

За його словами, Російська Федерація на тимчасово окупованій території АР Крим стягує військову техніку, зокрема системи залпового вогню, до адмінкордону з материковою Україною.

У степовому Криму у бік адміністративного кордону з Херсонською областю прямують колони російської військової техніки, серед них реактивні системи залпового вогню, - написав Чубаров.

Тим часом Головне управління розвідки Міністерства оборони України інформує, що "ДНР" та "ЛНР" можуть здійснити терористичні акти на об’єктах промисловості в ОРДЛО.

За інформацією розвідки, "кремлівські керманичі продовжують завзятий пошук приводів для звинувачень нашої держави у протиправних діях на Донбасі задля обґрунтування ескалації збройної агресії", зокрема, "керівництвом Російської Федерації розглядається можливість організації терористичного акту на одному із підприємств так званих ДНР та ЛНР, який має призвести до технологічної катастрофи в регіоні, загибелі значної кількості місцевих мешканців та створення приводу для нападу, так званого "casus belli".

Зі списком об’єктів, імовірність здійснення терактів на яких з огляду на масштаб та загрозу негативних наслідків, є найбільш можливою, можна ознайомитися за посиланням.

Нагадаємо, редакція Парламент.ua отримала інсайдерське відео з Кримського мосту. На ньому видно, як до Криму рухаються величезні ешелони військової техніки.

Читайте також

1