Росія відвела частину військ з окупованого Криму - відео

Ешелони з військовою технікою вертаються до РФ Кримським мостом
Головне
Росія відвела частину військ з окупованого Криму - відео
Кримський міст Фото: facebook.com/mod.mil.rus
16 Лютого 2022, 12:29
читать на русском

Росія 16 лютого почала часткове відведення своєї військової техніки з окупованого Криму.

Про це повідомило Міністерство оборони Росії та опублікувало відео у соцмережах:

Згідно із повідомленням, ешелони з військовою технікою підрозділів Південного військового округу РФ перетнули Кримській міст та прямують до пункту постійної дислокації.

Підрозділи Південного військового округу, які завершили участь у тактичних навчаннях на полігонах Кримського півострова, здійснюють марші до пунктів постійної дислокації залізничним транспортом. Особовий склад підрозділу здійснив навантаження бронетехніки на гусеничному ходу: танків, бойових машин піхоти та самохідних артилерійських установок – на залізничні платформи на станціях навантаження, - йдеться у дописі.

Зазначається, що військовими ешелонами бойову техніку та військовослужбовців доставлять до пунктів постійної дислокації військових частин. І після прибуття техніка буде обслужена та підготовлена ​​до проведення чергового етапу бойового навчання.

Нагадаємо, з початку року через скупчення російських військ на кордонах України світові лідери заявляли про можливе вторгнення Росії в Україну. Після публікації супутникових знімків, на яких зафіксована велика кількість російської військової техніки, країни почали доставляти до України військову допомогу та розміщати свої контингенти на території Східної Європи.

Президент Володимир Зеленський назвав скупчення російських військ на кордоні з Україною "маневрами для шантажу".

15 лютого 2022 року Міноборони Росії запевнило про відвід частини військ від кордонів України. 

Читайте також

1