Замість Умєрова буде Сівірін: у Верховній Раді - новий депутат

До парламенту потрапив бізнес-аналітик Олексій Сівірін
Замість Умєрова буде Сівірін: у Верховній Раді - новий депутат
Верховна Рада Фото: president.gov.ua
13 Вересня 2022, 17:02
читать на русском

Верховна Рада поповнила свій склад новим депутатом - ним став представник партії "Голос" Олексій Сівірін, який зайшов у парламент після призначення Рустема Умєрова головою ФДМУ. 

Як повідомила Центральна виборча комісія, 13 вересня Сівіріна було визнано обраним народним депутатом.

Комісія отримала постанову Верховної Ради про дострокове припинення повноважень народного депутата Рустема Умєрова. Він написав заяву про складення депутатських повноважень. ЦВК розглянула Постанову та визнала наступного за черговістю Олексія Сівіріна обраним народним депутатом України (№21 у виборчому списку партії "Голос"), - йдеться у повідомленні.

Довідково: Олексій Сівірін - фінансист, є старшим бізнес-аналітиком консалтингової компанії Mckinsey Ukraine. Здобув ступінь магістра у Києво-Могилянській Академії за спеціалізацією "Фінанси та кредит". Працював трейдером та бізнес-аналітиком у міжнародній компанії COFCO Agri Resources.

Нагадаємо, 7 вересня Верховна Рада призначила на посаду голови Фонду державного майна народного депутата від фракції "Голос" Рустема Умєрова. Його депутатські повноваження були припинені.