Заступник генпрокурора Симоненко пішов у відставку

Чиновникові коштував посади відпочинок в Іспанії під час війни
Головне
Заступник генпрокурора Симоненко пішов у відставку
Олексій Симоненко Фото: https://www.facebook.com/pgo.gov.ua
24 Січня 2023, 09:20
читать на русском

Заступник генпрокурора Олексій Симоненко їздив у відпустку в Іспанію на "Мерседесі" львівського підприємця і депутата Григорія Козловського, а супроводжував Симоненка - охоронець Козловського.

Про це журналіст "Української правди" Михайло Ткач розповів у Facebook

"Продовжуємо розповідати про новорічні канікули наших українських еліт. Заступник генерального прокурора України Олексій Симоненко. Марбелья (Іспанія). Фото опублікувала дружина Симоненка в інстаграм. За інформацією джерел у правоохоронних органах Симоненко перебував у відпустці за кордоном 10 днів".

За словами джерел Симоненко покинув Україну 30.12.2022 через ПП "Краківець" на автомобілі Мерседес р.н. ВС 0001 ХН, разом з Віктором Деркачем (за кермом). А повернувся в Україну 08.01.2023 через ПП "Краківець" разом з Романом Серетком (за кермом) на тому ж авто. Автомобіль, на якому подорожував Симоненко зареєстрований на компанію ТОВ "ХОЛДИНГ "ГРАНД ГОТЕЛЬ"". Компанія належить дружині дуже відомого львівського підприємця і депутата Григорія Козловського.

"Правоохоронці рівня Симоненка не можуть не знати чим саме займається людина, яка має стосунок до ТОВ "Винниківська тютюнова фабрика", - пише Ткач.

 Крім того, Козловський почесний президент ФК "Рух" та власник улюбленого з початку вторгнення серед української еліти готеля у Львівській області "Emily Resort", який іноді безкоштовно приймає топпосадовців.

Також Серетко, який завозив заступника генпрокурора в Україну, є охоронцем Козловського:

"Якщо подивитись у відповідному додатку як записаний в телефонах пан Серетко, то записаний він як охоронець Козловського та начальник охорони того самого готелю "Emily Resort". - зазнаив журналіст.

Деркач, який вивозив Симоненка з України на машині Козловського, у 2016-2018 роки подавав декларації про майновий стан як працівник управління Держслужби спецзв'язку та захисту інформації у Львівській області.

Нагадаємо, заступника генпрокурора Олексія Симоненка визнано найкрасивішим чиновником України.

1