Заступник голови Нацполіції Тишлек звернувся до ДБР, аби виправдатися за дружбу з Полузвєрєм та російський паспорт дружини

У Нацполіції на скандал з чиновником поки жодним чином не відреагували
Заступник голови Нацполіції Тишлек звернувся до ДБР, аби виправдатися за дружбу з Полузвєрєм та російський паспорт дружини
Дмитро Тишлек
28 Жовтня 2023, 06:40
читать на русском

Заступник голови Нацполіції Дмитро Тишлек звернувся до Держбюро розслідувань із заявою про перевірку інформації щодо його самого та його дружини, яку раніше оприлюднили в ЗМІ.

Про це йдеться в офіційному коментарі Дмитра Тишлека.

"Стосовно інформації про мене та мою родину, яку вчора поширили в медіа. Коротко прокоментую: факти із моєї біографії, життя сім’ї були викривлені. Окремі ситуації, які переживала моя родина, доповнили суб'єктивними судженнями та висновками. Оприлюднена викривлена інформація не має нічого спільного із реальністю. Тому я ініціюю стосовно себе розслідування – відповідну заяву вже подав до Державного бюро розслідувань. Прошу перевірити усі дані, які були озвучені в медіа та всебічно їх оцінити", – сказав він.

Нагадаємо, що на Bihus.Info з’явилось журналістське розслідування, в якому стверджується, нібито посадовець користується нерухомістю та авто свого товариша Полузвєря, який пов’язаний з ростовським кримінальним угрупуванням, а дружина Тишлека начебто має російський паспорт.

Читайте також