Затримали киянина, який перерізав горло власній матері - відео

У вбивстві матері підозрюють 45-річного мешканця столиці
Затримали киянина, який перерізав горло власній матері - відео
Убивство Фото: нацполіція
22 Грудня 2020, 16:55
читать на русском

У Дніпровському районі Києві правоохоронці затримали 45-річного безробітного чоловіка за підозрою у вбивстві 76-річної матері.

Як повідомили у київській поліції, в одній з квартир столиці на вулиці Райдужній було знайдене тіло жінки з ознаками насильницької смерті. Слідчий розпочав кримінальне провадження за фактом умисного вбивства.

Знаряддя убивства

Знаряддя убивства Фото: нацполіція

Як зазначила старша слідча Дніпровського управління поліції Юлія Петренко, на місці судово-медичний експерт оглянув тіло жінки, 1944 року народження, та виявив поріз на горлі.

Читайте також

У помешканні ми виявили сина потерпілої та затримали його за підозрою у вбивстві у порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України. Це – 45-річний киянин, який ніде не працює. За фактом події відкрито кримінальне провадження за частиною першою статті 115 (Умисне вбивство), - повідомила слідча.

Зазначається, що обвинуваченому у вбивстві матері загрожує від семи до п’ятнадцяти років позбавлення волі.

Нагадаємо, днями у Києві психічно хворий чоловік убив свою матір, запхав тіло у пакет і заклав у диван.

Попередньо встановлено, що син із хворою психікою зарізав власну матір, замотав тіло у поліетиленовий мішок і запхав його у диван. Тіло пролежало у дивані, на якому спав чоловік близько десяти днів.

1